![]() |
|
|
#1 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 57
Kaç kere teşekkür edildi: 287
|
┼•█•┼•┼•█•┼ Seni anlatacak kelime varmi...? Dusunuyorum, dusunuyorum ama yok... Bana sorarsan, sen anlatilan degil yasanilansin... Seni anlatmak mumkun degilki zaten, anlasilmakta cok zor bazen... Guzel olanda bu, calismak ve yapmak... Ama nedense ben ne kadar calissamda yapamiyorum, bir turlu anlatamiyorum seni... Sozlukler kusuyorum ama yinede cumleleri kuramiyorum... Olmuyor bitanem, olmuyor iste...Zorlasamda yapamiyorum... Zaten seni yasamak varken, anlatmak bos gelir bana... Dudaklarimin arasindaki o cumleler senin icin cikiyor... O guzel, hos kelimeler... Ama yetmez... Yetmiyor... Varligini hissetmek, her zaman orda... ...Yani kalbimde beni mutlu ediyor... Seni SEN diye seviyor ve SENSIN diye vazgecemiyorum... Sabredisini, samimiligini ortaya koymussun bi kere, bu hic bi zaman gitmez bu yurekten... Anlatilmayan ama konusulansin... Bo cok zor olsa gerek, ama bunu bana sevincle yasatiyorsun... Iyiki varsin demekten baska bisi bulamiyorum ve yurekten soyluyorum... •HasReTiM• Senden Yana Herşeye •Gül Demim•
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| hasretim , senden , yana |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|