![]() |
|
|
#1 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: Beşiktaş
Ettiği teşekkür: 234
Kaç kere teşekkür edildi: 36
|
Ağla yüregim....
Kır,dök,parçala.... avut kendini... Sökeyim seni atma birdaha Söyleme onun adını bana daha... Gitti anla artık Yok(!) Acı(ma) kendine, Susma bağır (ma)! Dönmesin bırak,dönüpte üzmesin seni bir daha Kimse yok... Aşk yok... Artık "O" yok... Hiçbirşey yok... Kabul et kalbim bundan böyle BİZ yok... Ağla kalbim,büyümedin daha Umutlanma, büyümeyeceksin iznim yok buna!!! Hep ağla,dök gözyası,büyüme.... Kızma bana... Bu defa farklı!!! Acım büyük bu defa... Haykıralım kalbim N'olur susmaa... Sessizligin beni bağlamasın kalbim... Ağla kalbim... Bagır haykır... Kahrolası aşkı at içinden kalbim... Ağla kalbim... Bağır kalbim... ...S e n 'sizLigi bir kagida sarip tutturuyorum... ...küLLeri'ni avuçLarimda sakLayip d ü s 'Lere savuyorum... ...gece'nin ayakLarina kapanip sonra sabaha kadar a g L i y o r u m... ...bir cebim'de s e n bir cebimde I s t a n b u L zaten baska bir seyim yok...
|
|
|
|
#2 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 57
Kaç kere teşekkür edildi: 288
|
Gücüm yok daha fazla tutamam seni !
Kararlıysan çek git sevgilim .. Unutamam değil ..Unutmam seni ...! Belki arasıra nedensiz durup dururken gözlerim dolduğunda, Hayata karşı isyanlarım olucaksın ... Sen beni düşünme ! Sana olan sevgimi nasıl büyüttüysem , Acınıda öyle bir yücelikle kalbime gömerim ...! Hadi sevgilim git artık durma öyle karşımda , Git..(me),git..(me) daha fazla dayanamicam .. Git..(me) çabuk ..! Biraz daha durursan tutamicam gözyaşlarımı .. Bilirim,dayanamazsın sen benim gözümden akan bir damla gözyaşına !! Onun için çabuk Git..(me) "Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce .. Hüzün,keder yüreğime saplanır"...derdin Şimdi ise hem kendi yüreğine hüzün ve keder saplıyorsun ,, Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun .. "..Yaşadıklarımızı Unutacaksan .. Benim yerime başka birini koyabileceksen .. Benimle yaşadıklarını,Onunla yaşarken aklına benim gelmiceme inanıyorsan .. Geriye dönüp baktığında Yüreğinin bir kenarı sızlamicaksa .. Kendini çaresiz ve ağlamaklı hissettiğinde Gözlerin benim omzumu aramicaksa .. Hayattan ve insanlardan bıktığında yanında sadece benim olmamı istemiceksen.." _Yolun Açık Olsun Bensizliğe _ Hayat benim anLamı sensin. yıLdız benim diLek sensin. buLut benim yağmur sensin. güneş benim ışığım sensin. kor benim aLev sensin. ben sendeki benim, sen bendeki sensin ömür deniLen meçhuL bizimLe tükensin..
|
|
|
|
#3 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 57
Kaç kere teşekkür edildi: 288
|
Yüreğim Çığlık ta... bennse SuSKuNuM
Şimdi..Kurudu Damarları Hecelerimin.. Yüreğim Çığlıkta bennse SuSKuNuM.. Gözyaşlarımda Boğulan Hıçkırığımla Tutunuyorum Hayatta.. HerŞeye İnat.. Hüznüm Karışır Sessizliğimin Uğultusuna.. Yıprandı Kirpiklerim..Yıprandı Kirpiklerim.. Yüreğim Lal..Dilim SuSKuN Konuşmamak Üzre Tutuldu.. Vuslata dek..Efendim.. Tebessümlerimin Yitikliği Yansırkenn Gece ye.. İçimde KalaKaldı Yorgun Yüreğimin Solgun Bakışları.. Ayrılığının Hüznü ile Çürüdü Gurbetinde.. benn Tükennirkenn Usulca Pörsüdü Her Yanı Yüreğimin.. Özlemin yağmurr Misali Sağnağına Tuttu benni.. Yandı Her Damlan da İçim.. Belki SuSKuNLuĞuMuN Bedelini Ödetiyor.: Aynalar Onlara Her Baktığımda Vuslatımız Vuku Bulana dek İçimdeki Bu İflah Olmaz Alev Terk Etmeyecek benni..bennliğimi.. Sen Diye Yanan Şu Yüreğimi..Biliyorum EFENDİM Umutlarımın Sancısı Artar Her An.. benn Sancıların Konakladığı Yer Olurum.. Şimdi SuSKuNLuĞuMuN SoN Nefesinde Kaldı Yüreğimdeki Heceler.. bennliğim..Ruhum..Bedenim.. Damarlarım Kanar Bu CaN da.. Yüreğim Sızı İçinde Kahrolur..Erir Yavaş Yavaş.. Ömrüm..ama. Biliyorum!! İnsafsız Sızılar Bırakmayacak benni Sarıvermişkenn Dört Koldan Duygu (Hissiyat)larımın Siyahi Bakışında Kalacak Gözlerim.. Ve Gurbetimin Garip Çığlığı ile Son Bulacak Sessizliğim.. Biliyorum..!! Gecenin Zifirisine Karışacak Senin İsmini Soluyan SoN Nefesim.. Dokunacak Belki Gece ye Titreyen Sesi Yüreğimin.. Biliyorum!!Suskunlığumla Birlikte.. Ruhumun Süzgecinden Gececek Acılarım..Sızlayacak Alabildiğince Yüreğim.. Seni Anmadan Sensiz Gecen Her An Kahrolacağım; Özlemini Çoğaltan Bu Yalnızlığım Terk Etmeyecek benni EFENDİM..Vuslatımıza dek.. Sevdalıyım Sana EFENDİM..Mecnunum Yolunda.. Aşığım Yüce RAHMAN a.. Tükennir Ayaklarım..Sessiz Feryadlara Boğulur Yolları Yüreğimin... evet. SuSKuNuM.. ama Kabul Etmiyorum Ey Sevgili SuSKuNLuĞuM daki Tükennmişliği.. ..Ve Biliyorum..!! Umutlarımı..Yüreğimi. .Sevdamı.. Ve Ömrümü Karanlığına Çekemeyecek Gece.. Yine de Konuşmalı mı Yüreğim..BİLEMİYORUM; ![]() ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim.. ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım.. Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam.. Arkama ßakmam ' Asla ' Démém .. ' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén..
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|