![]() |
|
|
#1 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 57
Kaç kere teşekkür edildi: 288
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben sana aşık olmak istememiştim ki, ben başımı yaslayıp müzik dinleyebileceğim birini arıyordum. Sabahları yatağımda döndüğümde yüzüme gülümseyen birini, sıkılmadan saatlerce konuşabileceğim birini. Gittiğimiz yerleri beraber keşfedeceğim birini, elini tutmasam bile olurdu. Gözlerime mutlulukla bakan birini arıyordum zaten ben. Beraber sarhoş olup sokaklarda deli gibi bağaracağım birini. geçmişimizi kıskanmadan,kahkahalarla eski aşklarımızı konuşacağım birini Bütün günün sonunda biten paramız yüzünden metrelerce yolu yürüyeceğim, Benle birlikte kütüphanede saatlerini geçirecek,fısır fısır konuşmaya çalışıcak, Gittiğimiz maçlarda sesimiz kısılıncaya kadar bağırabileceğim birini.
|
|
|
|
#2 |
|
Co-Admin
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sarılmak neden güzeldir bilir misin? Çünkü sağ tarafta kalp yoktur ve orası hep boştur, Sarılınca sağ tarafını onun kalbi doldurur.
|
|
|
|
#3 |
|
Co-Admin
|
![]() Bazen diyorum onunla birlikte olsaydım ne olurdu? Kıyamet mi kopardı, insanlar mı ölürdü, uzaylılar dünyayı mı basardı, dünyanın 7 harikası da çöker miydi, deprem mi olurdu, çocuklar mı ölürdü, savaş mı çıkardı, ortaya bir virüs falan mı yayılırdı, haftaya bir gün daha mı eklenirdi yada bir gün 23 saat mi olurdu, şubat 30 mu çekerdi, burun deliklerimizle mi görmeye başlardık, yemeklerde tırnak mı yemeye başlardık, elektrikler mi kesilirdi, ramazanda koyunlar yerine köpekler mi kesilirdi ne olurdu yani? Oysa fazla birşey istememiştim ki ben, bir dakika sarılsam, kokusunu içime çeksem yeterdi.
|
|
|
|
#4 |
|
Co-Admin
|
![]() O kadar özlemişim ki onu,o hallerini,o zaman yaşanan şeyleri.Biliyorum imkansız o zamanları geriye getirmek,bir daha beni sevmesini istemek.Ama üstüme kalın bir şeyler giymem için uğraşmasını özledim,beni benden daha çok düşünmesini özledim,beni çocuk gibi sevmesini özledim,saatlerce gözlerime bakmasını özledim,ses tonunu özledim,onu ben çok özledim.Arasam biliyorum açmayacak ya da açıp kalbimden geçen her şeyi bozacak.Dönsem biliyorum özlediklerim aynı olmayacak.Başlasak biliyorum birbirimizden daha çok nefret edeceğiz.Bu kadar şeyi biliyorum ama soluk borumu kesip,burnumun ucunda sızıya dönüşen hissi ne yapacağımı bilmiyorum.
|
|
|
|
#5 |
|
Co-Admin
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kadın düşünür; İlk defa aşık oldum birine.. Onun yanında dünyanın en mutlu insanı olduğumu hissederdim. Elimi tutmak isterdi hep gözlerimin içine bakardı çok utanırdım. Bazen konuşmalarına çok kızardım davranışları sözleri beni çok üzerdi ama ona söyleyemezdim onun yanında dilim tutulur konuşamazdım kalbimin sesi konuşmama hep engel olurdu. Sürekli sarılırdı, bana dokunduğunda huzur bulduğunu zan...nederdim.. Taa ki bu güne kadar çok düşündüm kendimi kandırmamam gerektiğini anladım ben onun vakit geçirdiği sıradan bi insanım o ise benim en güzel geçirdiğim zamanım. Bana hiç beni sevdiğini hissettirmedi bense ona onun için ölebilceğimi hissettirdim belki de bu yüzden kaybettim. Erkek düşünür; Hayatımda hiç sevmedim. Bütün ilişkilerimi basit kızlarla yaşadım.. Her geçen gün aşka bir adım daha uzaklaştım karşıma çıkıcak bütün insanları aynı sandım. Bigün mutlaka bitecek düşüncesiyle başladım onunla olan ilişkime. Ama yanıldım hemde çok yanıldım.. Onuda onlar gibi sandım ona çok büyük haksızlık yaptım. Her sözüm her davranışım bitirdi onu farkına varamadım. İstemeden üzdüm onu farklı olduğunu anlayamadım.. Elini tuttuğum zaman anladım masum olduğunu daha önce bir çok ele değdi elim hiç biri titremedi çünkü o eller alışkındılar başka ele değmeye.. Ama o farklıydı gözlerime bakarken parlardı gözleri elimi tutarken titrerdi elleri sarıldığımda bayılıcak diye korkardım hep.. Anlamadım onun farklı olduğunu belki de sözlerim yaraladı onu. Hiç gitmez sanarken bigün bitti diye geldi yanıma.. Onunla olmak güzeldi kendimi 'ilk' i hissetmek çok güzeldi ben onun için bir ilktim belki ama o benim için değildi.. Niye gittiğini anlamadım herşey çok güzeldi güzel vakit geçirir eğlenirdik.. Arkadaşlara anlatır gülerdik. Bigün onu anlatıp güldüğüm arkadaşlarım sordular 'seninki nasıl' diye 'sizene' dedim sinirlendim yumruğumu sıktım işte o an anladım bende onu sevdim belki de ben onu onun beni sevdiğinden daha çok sevdim.. Hiç gitmeseydi hep kalsaydı keşke. Şimdi ben ona dön desem biliyorum dönmez hani dedim ya o farklıydı diye hemde çok farklıydı bana 'ne kadar aşık olursa olsun gururunun aşkın önüne geçiceğini' hep söylerdi ilk başta umursamazdım ama bigün bu sözünü düşünüp gözlerimin dolacağı hiç aklıma gelmezdi.
|
|
| Bu mesaj 1 teşekkür aldı: |
ELİF__ (31.01.12)
|
|
|
#6 |
|
Co-Admin
|
![]() O da sen gibi seviyor mu Dediler İşte cevap veremediğim tek şey buydu
|
|
|
|
#7 | |||
|
Co-Admin
|
|
|
|
|||
|
|
#8 |
|
Co-Admin
|
- Onunla uyudugunuz uyku sizin en güzel uykunuzdur.
Birbirnize sımsıkı sarılmışsınızdır; kalp atışlarınızı duyuyor,nefeslerinizi hissediyosunuzdur. Bunlar sizin mutluluk sebebiniz,yaşama sebebiniz olur. Onu uyurken izlemek ayrı bi güzeldir. Onun masumlugunu görürsünüz ve defalarca aşık olursunuz. Hele onun sizi uyutması yok mu.. Saçlarınızla oynar,size masal anlatır.Sizin hikayenizi anlatır. Yarım bırakır bilerek hikayeyi ve der ki;‘bitmemiş hikayelerin mutsuz sonu da yoktur,hep mutlu sonu vardır’. Gülümsersiniz.Öper sizi,sarılır sıcaklıgını hissettirir,aşkından bahseder. Uykuya daldıktan sonra arada uyanırsınız ve bi bakarsınız sımsıkı sarılıyodur size, yüzünüz de içten sıcak bir gülümsemeyle biraz izler onu sonra iyice yanına sokulur ve uykuya dalmaya devam edersiniz. Sabah olur. Uyandığınız da yanınızdadır.En güzel gününüze başlarsınız onla. Onunla uyumak dünyanın en güzel şeyidir.
|
|
|
|
#9 |
|
Co-Admin
|
Seni sevmekten öte ne yaptim sana?
Hangi sucun cezasi olarak beni diri diri gömdün Hangi sebebe istinaden vurdun beni yalnizliga artik özgürsün beni öldürdün ya Ne kadar inkar etsende sen eli kanli katilsin Yüzünde suclu yazmasada vicdanin hicbir zaman seni temize cekemeyecektir istedigin gibi rahat dolas sokaklarda istedigin maskeyide vur yüzüne gerceklerden ne kadar kacabilirsin?
|
|
|
|
#10 |
|
Co-Admin
|
Cenneti ve cehennemi illa ki gelecekte arama. İkisi de şuan burada mevcut ne zaman birini çıkarsız, hesapsız ve pazarlıksız sevemeyi başarırsak, cennetteyiz aslında. Ne vakit birileriylle kavgaya tutuşsak; nefrete, hasede ve kine bulaşsak, tepetaklak cehenneme düşüveririz..
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|