![]() |
|
|
#1 |
|
Moderator
Ettiği teşekkür: 95
Kaç kere teşekkür edildi: 36
|
Artvin-Arhavi Resimleri
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: galatasaray
Ettiği teşekkür: 70
Kaç kere teşekkür edildi: 59
|
![]() ![]() ![]() Artvin'de emekli bir öğretmen, oturduğu Onbir katlı binanın terasında yaptığı ahırda, dört dana besliyor. Borçka ilçesinde oturan emekli ilkokul öğretmeni Burhan Kırdar (58), emekli olduktan sonra sağlık sorunlarının baş gösterdiğini, Erzurum'da gittiği bir hastanedeki doktorun kendisine, dana etiyle beslenmesi gerektiğini söylediğini bildirdi. Bir süre kasaptan dana eti alarak beslendiğini ve tansiyon sorununun düzeldiğini belirten Kırdar, bunun üzerine et ihtiyacını karşılamak için dana beslemeye karar verdiğini söyledi. "Buzağıları küçükken alıyorum. Merdivenlerden yürüterek ahıra çıkarıyorum. Burada onları besliyorum" diyen Kırdar, "İki yaşına geldiler mi sırayla keserek et ihtiyacımı karşılıyorum. Etlerden oğullarıma da gönderiyorum. 4-5 senedir hiç kasaptan et almadım" dedi. Kırdar, hayvanların bakımını tamamen kendisinin yaptığına işaret ederek, yiyecek ve sularını taşımak için binanın üzerine teleferik sistemi kurduğunu kaydetti
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| arhavi , arhavi fotograflari , arhavi resimleri , artvin arhavi , artvin arhavi fotograflari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|