![]() |
|
|
#1 |
|
Forum DeLisi
Takımı: Trabzonspor
Ettiği teşekkür: 1
Kaç kere teşekkür edildi: 13
|
![]() Bir karşılık göremeden Sevmek neymiş Yar sayende öğrendim ben Nasıl zormuş ![]() Aşk benim gönlümdeki; suç değil Kalp benim içimdeki; taş değil Sel benim gözümdeki; yaş değil Seni ne çok sevdim Ben de bir insan evladıyım ![]() Elde değil ki, sevdalıyım Yar diye bir gün yanına yatamadım Can heder oldu ![]() Senden sonra kimseye “aşkımsın” diyemedim Senden sonra kimseyle yağmurda yürümedim Senden sonra yüreğim bir gün mutlu olmadı Gittiğin günden beri inan yerin dolmadı.. ![]() Sen hala aklımdasın sen hala saklımdasın Sana öyle düşkünüm ki sen bunun farkındasın.. Senden sonra senden sonra Sevemedim senden sonra Şu ateşe kör bakayım Yanmadım senden sonra.. ![]() Yalanım yok sevemedim senden sonra Senden başka kimsenin dizinde ağlamadım.. O hain sancı hiç kıvrandırmadı senden sonra.. Hatırlar mısın en çok gülüşümü severdin ne çok güldürürdün beni, Senden sonra hiç gülmedim… Önlü arkalı bir kasete çektiğimiz o şarkıyı bir daha dinlemedim dinleyemedim.. Senden sonra çay içmedim vapurlarda, Sinemaya gitmedim, Denize taş atmadım..! Bir şiir şişesine kalbimi koyup sulara bıraktım, Ne o şiiri bulan oldu ne de kalbimi.. Şimdi hayatın imdat frenini çekiyorum, Ve artık durduruyorum meçhule giden treni..
|
|
|
#2 |
|
Forum DeLisi
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İklimlerin her daim rotasında dönüp duran, Alacalı renkleriyle doğanın tüm kızıllığını gölgede bırakan SEVİMLİ KELEBEĞİM... ![]() Özgürlüğüm, Yaşanmışlığım, Ve yaşanması için ömrüne ÖMÜRLER ADADIĞIM... ![]() İnsanın gün içinde aldığı soluk kadar İsmini tekrarladığım, Verdiği soluk kadar yanına en renkli çiçek adları YAKIŞTIRDIĞIM... ![]() Kuruduğum anlarda yağan NİSAN YAĞMURUM... Ümitsiz kapanan her gün için Bir sonraki gün ki UMUDUM... ![]() Sırf suretini baki kılabilmek için hayallerimde, GÖZLERİMİ YUMDUĞUM... ![]() Yalın sabahlarda ki GÜN IŞIĞIM.. Yağmurdan sonraki, GÖKKUŞAĞIM.. Tenimden bir parça gibisin, Olmadan YAŞAYAMAYACAĞIM... ![]() Kimsenin cevaplamasına izin vermeden, Çözmeye ömrümü adayacağım SORUM.. Bir kaç insanın ağzından söylenmiş, Anlamaya en açık YORUMUM... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğimde ki elektiriklerin kesilme ihtimaline karşı, Her daim yanmaya hazır MUMUM... ![]() Bir okyanus olup, sahillerime vuran KUMUM... Daha önce kaç ağızdan duydun bilmiyorum.. Yürekten duy istedim bir kerede, SENİ SEVİYORUM ![]()
|
|
|
#3 |
|
Forum DeLisi
|
Çocukluğuna yenildim ben senin … Misketlerini alıp kaçan çocuk olmayı ne çok sevdin sen Yarısında bozmayı bildiğin bütün oyunları … Ne çok kızdın kendine ; Gün batımlarında Güneşi tutamayan ellerine en çok … ![]() Yasını tutacağım bir ayrılık bile yok ellerimde … Kuyuya attığım hiçbir taş sana isabet etmiyor biliyorum Yastık basarak bütün yaşanmışlıklara gecelerini hep benden uzaklara yatırıyorsun … Kulaklarından silinmiyor yine de sözleri aksak bir şairin … Kim bilir İstanbul daha kaç kez geçecek ben kaç kez çizeceğim altını İstanbul’un … ![]() Aşkın beklenti halidir umut ; öldüremezsin onu… Ki umudu öldürmek aşka intihardır yüreği bilmez misin !… Pişman olacağın zamanların için sana bağışlanmış keşkeler bırakıyorum şimdiden Kızılırmak’ın bulanık kızıllığına bulaşan öfkemi Marmara’nın hüzün baz mavisine döküyorum avuçlarımdan… Kalemim kadar sevsem de seni Yüreğimin dar geldiği bir sevdam olmadın hiç … ![]() Bilmiyorsun ki İstanbul’a yol yaptığım avuçlarından geçecek olan bütün gemilerin yüreksizliğine delik açacak şimdi kalemim !... Ki batmış bir geminin su yüzünde kalan Tek parçasıdır kalemim … Şimdi öyle bir sahne seç ki kendine İçinde yaşattığın cesedimi gömdüğün kentine korkaklık düşürmesin eksik bakışların … Giden ve kalanıyız işte gölgesine tutunamayan bir aşkın… ![]() Kalem kağıdına küs ; Kağıt kalemine düş… Benden uzaklara düş şimdi bakışlarını ki Kan tadı almayayım dudaklarına Düşürdüğün yaştan…
|
|
|
#4 |
|
Forum DeLisi
|
![]() Yalnızlığı sevişmelerde sicimsiz, Yalnızlığı sövüşmelerde içimsiz, Yüreğinin rahminde bir ölü cenin, Cesedimin üzerinde okuduğun gazete sayfaları var senin… Yarım kalmış manşetlerden mahşer korkusuyla sır bilip sırat ettiğin dehşetlerden, Deşip en derinime kendini gömdüğün afetlerden, Eşip can yerimi yerime bir başka et getirdiğinden, Öldüm ben… ![]() Ardında ölüşümle düşsüz kaldım, Süzüldü aşktaki aklım, Çözüldü baştaki sancım, Düşürüldü başımdaki senden olma tacım… İçinde dar kaldım kendimin… İsminle har yanığı kaldığım anlarda yar kıldığım, Beş vakit âmin ettiğim varlığına, Durmadan gidişlere beni giydiğin kılığına, Kırk bir kere naaş bağışladın sen kadavramı bana yağışlarınla… Gözlerinle sis topladığın is ağaçlarının gölgesinde, Diz çökmüş yarayım, Tohumlarının tortularındaki torunlarına… Yosunlarına yeşili susan dilimse, sustum… Susuyorsun’larına kır çalan kırmızı kanımsa allardan daha al damlayan, ![]() Al… Kal’dırma kendini yanımda… Kan’dırma kendini bir daha gözünün bebeğiyle açtığın yaralarımda… Tenimin rengine, Düşümün dengine sığmayan yörüngelerle gele-durmalarınla kazdırma kan doldurduğun gözlerimi mezar çukuru gamzelerinle… Ben bir de’ bağlacıydım sende… Hiç bir tümceye ek olamadım, Hiç bir yüreğe yek duramadım, Hiç bir küreğe asılmadım senden öteye gitmek için sularında, ![]() Anlatamadım… Anımsattıklarınla, Alıp sattıklarınla, Çalıp sakladıklarınla… Kaldın, Kendinde, sende, sendeki ben motifli desende… Kendi kendine, Kendi kentine, Kendinde tükendiğinde, Gel oldun kip’ime… Kulağımdaki küpeye, Sırtımdaki küfeye, Kamburumdaki sen dolu günlere, Asıldın, saçlarından daha sarı ıslak ipinle… ![]() Ardında s'özsüz kaldım, Üzüldü canım, Büzüldü kâğıtlarım, Yazmadım desem de… Adına yazdım adımın adımlarını, adak kaldım… Ramak saydım her gelmeyişinin saat başlarını, Gün bitti, Gece söküldü karalarıma, Beş karış odada, Beş karış suratla, Beş parmağımın her bir tırnağıyla kazıdım yokluğunu duvarlara, Duyanlara sağır kaldım, Soranlara sus, Selam aldım selam sattım ardından, Yetmedi kimse kendime, Nereye götürdünse aslımı, Nüshamı karaladı her gelen, hergele gelmeyişlerinde… Bir ”GİT” haresi yeterdi her şeyin götürülmesine… Bir ”KAL” tanesi eritirdi bütün bir ayrılığı… ![]() Şimdi sen, Uyuyor gibi susuyorsun, Düşünür gibi dalıyorsun, Damlayacakmış gibi akıyorsun, Avludan, Avucuma, Avutuşlarınla… Unutuşlarınla güveleniyorsun içime, İçimdeki güveler yerken beni her gün dönümünde, Gidişine göç güzleri erişiyor, Kalışıma öç gözleri kemleşiyor…
|
|
|
#5 |
|
Forum DeLisi
|
![]() Demleniyorum deminde… Emiliyorum dediklerine… Dünde yoktun sen, Deminde, Şimdide… Her an yeniden yeni bir yenilik yenileniyor yüreğimin düşünde, eski bozgunları bozuşlarına hitaben… Susmadım ben… Öldüm… Ben seninle içimde ödeşmişken, Dışımı bana dışlatmalarının kavim düşlerinde, Ağzıma geleni yutkunuşlarım içime hasat sonralığı bir hastalığı örtüyor… Sesimi sussam? Tınımı tutsam? Yirmi dokuz harbin suslu boyası olsam? Yankımı da sende bir yerde suçlu bıraksam? Gözlerin şah damarımda neşter gibi beni terlerken ve terk edip tek kederi bile yanına almamışken sen… ![]() Söyle, Ben olmasam, Seni kim acıyacak içimde? Üşüdüm gözlerini, Bak bana artık… Dön… Gelmezsen, Hiçbir ‘sen’ yakışmayacak ben’in yanına bir daha ![]()
|
|
|
#6 |
|
Forum DeLisi
|
Yüzümüzü sulara bıraktık hayallerimizi sıvası dökülmüş duvarlara sardıkça yangınlar içimizi yoksul bir yaşamın cenderesinde yaralarımız üşüdü... Önce miydi, sonra mıydı, kar mıydı? yağmur muydu? bilemedik? üşüdükçe içimize çöktü sis... ![]() Hep sancısını çektik kahreden hayatın ne giysek yakışmıyor hüzünden başka eğilip bakmaya korktuğumuz, sahipsiz mezarlara döndü içimiz. her akşam tanımadığımız bir hicran görmediğimiz bir ıstırap çaldı kapımızı... ![]() Kalbimizi bir vefasız, ömrümüzü bir hayırsız aldı hayatın çıkmazında hep teselli aradık buruk gülümsemeler dindirebilir mi hüznü ah! Can? ![]() kime ne verebiliriz ki, gönül mü? ömür mü? can mı? mal mı? yok, yok yüreğimizden başka servetimiz ![]() Her baktığımız göz yuttu gönlümüzü hançerini sapladı her tuttuğumuz el hangi adaya sığınsak ihanet kokuyor. nereye gidebiliriz ki ah! Can, yüreğimizden başka sokaklar çıkmaz sokak ömrümüzde, kahretsin... ![]() Çıktığımız her yolculukta düştüğümüz her kalabalıkta ıssız bir kıyıda üşüdü ömrümüz yetim bir ruh, nemli gözlerle her gece sarılıp bir hayale, yalnızlığımızı alıp bastık bağrımıza... ![]() kırgındık mevsimlerin koynunda, yaralıydık acılarla yattık, acılarla kalktık, bir ömür acılara acılar kattık ![]() kurudu gözpınarlarımız, karanlığı siper edip gözlerimize yüreğimizle ağladık. ![]() Kimsesiz bir çocuğun yüreğine çizip resimlerimizi kayıp mezarlara gömdük, yüzümüze siper ettiğimiz gülüşleri ve yükleyip sevdalı bir kuşun kanadına anılarımızı ardında el açıp aşka ve acıya ağladık... Hep yüreğimizde saklı tuttuk sevgimizi, gözlerimizde, yüzümüzün hüznünde saklı tuttuk... gökyüzünü doldurup soluğumuza isyanımızı kilometrelere zincirleyip kayıp bir vadide idam ettik geçmişimizi... ![]() Gidenler dönmedi ah! Can solgun bir güz bahçesi renginde, boynu bükülü gelincikler gibi kaldık yaralı uçurumları birer birer koşarak boş yere yollara baktık, türküler yaktık kurudu gözpınarlarımız, yüreğimizle ağladık. ![]() Yaralı bir ülkeyiz şimdi, terkedilmiş bir şehir nehir nehir acılar damlıyor bedenimize önümüzde dağ dağ uçurumlar ardımızda ölümün ayak sesleri nasılda acıyor hayatımız ahh! Can ![]() Gurbet ki, kahreden yanımız acılara gömdüğümüz isyanımız derdimizi kime nasıl anlatırız, kimimiz var ki, lime lime yüreğimiz, ilmik ilmik gözyaşlarımızdan başka… Hasret ki, göçmen kuşların kanadında taşıdığı gamdan bir dağ gibi oturmuş gözlerimize... buruk gülümsemeler dindire bilir mi hüznü ah! Can? kime ne anlatabiliriz ki, ağızdan çıkan her söz yaralıyor yüreğimizi.... ![]()
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Ettiği teşekkür: 0
Kaç kere teşekkür edildi: 1
|
gercekten cok guzel olmus ,eline ve emegine saglik.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: galatasaray
Ettiği teşekkür: 70
Kaç kere teşekkür edildi: 59
|
Emeğine yüreğine sağlık süper ötesi olmuş
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| ask resimleri , ask siirleri , ask siirli resimler , ask sozleri , duygusal resimler , kadin erkek resimleri , romantik resimler , sarilan sevgili resimleri , uyuyan kadin resimleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|