![]() |
|
|
#1 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 60
Kaç kere teşekkür edildi: 312
|
cok zaman gecti
Sen degistin ama Bende degistim iste.biseyLerin eskisi gibi oLmicagini biLiyorum ![]() istesemde oLanLari unutamam sana 'askim' diyemem.. sevsemde eskisi gibi deLice sevemem.Seni ben canimdan cok sevmistim gaLiba o yüzden herkesin gördügü GercekLeri ben görememistim..Okadar asiktim ki sana asLa bana zarar verecegini beni üzecegini düsünmüyordum.Etrafimda oLup bitenLeri umursamiyordum biLe kendimi Güvende hissetmistim senin yaninda..beni hep koruyacagina inanmistim ama Sen..Sen öyLe acittin ki canimi.. Sana okadar deger verirken bu degeri hic hak etmedigini gösterdin ya.. herkesi senin icin karsima aLmisken beni yüz üstü biraktin ya.. iste bu zoruma gidiyor bunu unutamiyorum siLemiyorum akLimdan.NasiL tutayim artik eLLerini nasiL sariLayim sana..?sana dokununca ayni yaraLar yine kanamaz mi.. yeniden öLmem mi ? nasiL güvenirim sana tekrar.. nasiL.? yapamam. bende isterdim tekrar sana simsIki sariLmayi seni ne kadar cok sevdigimi söyLemeyi![]() gözLerine bakmayi.. ama yapamam. gözLerine baktigim an öLürüm.. beceremedik iste sevgiLi oLmayi ne sen bana ait oLabiLdin simdiye kadar nede ben sana birdaha güvenebiLirim.Onca seyden sonra nasiL kaLirim yaninda.. biLiyorum kimseyi seni sevdigim gibi sevemem iLkimdin benim..kimseye sana verdigim degeri veremem.. ama gitmeLiyim.. daha cok canimin yanmamasi icin gitmeLiyim ![]() senden cok uzaga.. dönemem yokLugunda maf oLsamda dönemem sana dönemem..Bittik iste..bittik.! Bizim SONumuz'da bu iste.. eLveda.. 2010 Haziran zahmet edißde kaLkma yeRinden ßen aşkımı aLıp qidErmm..
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| ayrilik , ayrilmak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|