![]() |
|
|||||||
| Forum Oyunları Üyelerimizin Kendi Aralarında Yaratıcılıklarını Kullanarak Oluşturdukları Oyunlar... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: galatasaray
Ettiği teşekkür: 50
Kaç kere teşekkür edildi: 50
|
SİZE BÜYÜK BİR İKRAMİYE ÇIKSA NE YAPMAK İSTERDİNİZ MESELA BANA ÇIKSA KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN HARCARDIM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum DeLisi
Takımı: Trabzonspor
Ettiği teşekkür: 1
Kaç kere teşekkür edildi: 12
|
ELİFİM Güzel Düşünmüşsün Bana Çıkmasın İstemem Ama Çıktı Farzedelim Önce Aileme Etrafımdaki Sevdiklerime Sonrada Diğer İhtiyacı Olanlara Yardım Ederdim Geri Kalanıylada Önce Türkiye Karadenizden Başlayarak,Sonra Dünya Turu
![]() ![]() Daha Varda Kısa Kestim Bütün Bu Söylediklerimin Arasında Fırsat Bulduğum Gibi Seninle Dillere Destan Olucak Bir Kır düğünüyle Evlenirdim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
|
aşkım sana çıkmasını isterimki sen daha güzel değerlendirip elinin bereketini kullanarak 7 gün 7 gece kır düğününü yapacağından eminim canımsın seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Ettiği teşekkür: 53
Kaç kere teşekkür edildi: 30
|
Bana İkramiye Çıksa Çok içten Sölüyorum Bu karadeniz forumunu ve sohbet odasını generalden alırdım ilk sonrada birbirlerini sevipde parasızlık yuzunden evlenemıyenlerı evlendırırdım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Suvari istediğin forum kanal olsun general verir sen forumu iste kanalı bana vermişti
![]() İKRAMİYE BEKLEME ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ettiği teşekkür: 0
Kaç kere teşekkür edildi: 3
|
ikramiye ban çıksa çıkmazki bendeki bu şans oldukdan sonra ..:
ama çıkdığını düşünürsem ne mi yapardım evet ilk önce karadenizde tam teşkilatlı nükleer tıpa makineler alırdım bunu yapardım herhalde özellikle rizede benim gönlümden gecen bu.. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|