![]() |
|
|||||||
| Karadeniz Haberleri Karadeniz Bölgemizden Haberler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Forum DeLisi
Takımı: Trabzonspor
Ettiği teşekkür: 1
Kaç kere teşekkür edildi: 13
|
Neden kendi evine gitmedi?..
![]() Son olarak ''Yok Böyle Dans'' adlı programda yarışan Defne Joy Foster'ın astım hastası olduğu ve çantasından astım ilaçları çıktığı öğrenildi "Yok Böyle Dans programı yarışmacılarından sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, Kadıköy'de bir arkadaşının evinde hayatını kaybetti. Caddebostan Tanzimat Sokak 7/5'teki evin, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait olduğu öğrenildi. İddiaya göre Kerem Altan ve Defne Joy Foster, Taksim'deki bir barda birlikte eğlendikten sonra Altan'ın Caddebostan'daki evine geldi. Bir süre sonra Foster, fenalaştı. Kerem Altan, Foster'a müdahale ederek elini yüzünü yıkayıp kendine getirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Foster'insağlıkdurumunun daha da ağırlaşması üzerine Altan, doktor çağırmak üzere evden ayrıldı. Altan eve geldiğinde ise Foster'in öldüğü fark edildi. Ölüm haberinin duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri belirtilen adrese akın etti. Kerem Altan'ın babası Ahmet Altan da olay yerine gelerek yaşananlar hakkında bilgi aldı. Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da olay yerine geldi. Polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor. 'Solunum yetmezliği' ve 'kalp krizi' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi. Sunucu Defne Joy Foster�in cesedi üzerinde Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve adli tabip inceleme yaptı. İncelemede,Foster�in alnında küçük bir sıyrık olduğu görüldü. Otopsi sırasında savcı Foster�in eşi İlker Yasin Solmaz�ın ifadesine başvurdu. Solmaz savcıya en son eşiyle 22. 00 sıralarında telefonla görüştüğünü kendisine arkadaşlarıyla buluşacağını söylediğini anlattı. Foster�in astım hastası olduğunu ve sürekli ilaç kullandığını anlatan Solmaz, eşinin alkol kullandığını ancak uyuşturucu ve benzeri bir madde kullanmadığını kaydedip, kesin ölüm nedeninin belirlenmesini istedi ancak şikayetçi olup olmama konusuna sonra karar vereceğini kaydetti. Otopsi sırasında Foster�in ölümüne neden olan fiziksel bir bulguya ulaşılamadı. Yapılan otopside Foster�in sol alnında yeni oluşmuş bir sıyrık belirlendi. Alındaki sıyrığın olay sırasında düşmeden kaynaklanmış olabileceği belirtildi. Foster�in arkadaşı tiyatrocu Arda Esen burada açıklamalarda bulundu. Esen, Foster�in ölüm sebebinin ilk belirlemeye göre astıma bağlı solunum yetmezliği olduğunu söyledi. Esen, Foster�in annesininİstanbul�a gelmek için yolda olduğunu, babasının ise ABD�den gelebilmek için uçak bileti aradığını ifade etti.Foster�in defniyle ilgili bilgi veren Esen, " Yarın öğle namazının ardından Zincirlikuyu Camii�nde cenaze namazı kılınacak" dedi. Defne Joy Foster kimdir? 2 Mayıs 1979 doğumlu dizi oyuncusu, sunucu ve eski DJ'dir. Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu. İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı. Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu. Foster, NTV'de "Yeşil Ekran" kuşağında da sunuculuk yaptı. Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katıldı. Ünlüler şokta..! Defne Joy Foster�ın ani ölüm haberi sosyal paylaşım sitesi Twitter�ı da ayağa kaldırdı. Defne Joy Foster�ın ani ölümü tüm ülkede şok etkisi yaratırken, ünlüler de üzüntülerini Twitter aracılığıyla paylaştı. Bugün tüm dünya üzerinde girilen tweetler arasında Defne Joy Foster�ın 5. sırada olması genç sunucuya olan sevginin bir göstergesi oldu. İşte Defne Joy Foster hakkında girilen Twitter yorumları: Birol Güven: Defne Joy'u o kadar çok seviyoruz ki öldüğünü çocuklara nasıl söyleyeceğiz bilemiyoruz. Armağan Çağlayan: Birisi şaka desin lütfen!!!! Betül Demir: İnanmak istemiyor insan, allah sevenlerine sabır, Defne'ye de rahmet eylesin Ebru Şallı: Kalbi yüreği çok güzeldi.Toprağı bol olsun, hala inanamıyorum şaşkınım Ece Erken:Ne kadar acı...bu genç yaşta ölümler...Allah ailesine sabır versin...hayat ne kadar basit aslında...yaşıyorsun ansızın gidiyorsun.. Gizem Özdilli: Çok üzüldüm çok.. bu nasıl bir kader genç anne... Levent Üzümcü: Sanırım beyaz camdakiler gerçekten hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor insana. O enerjiyi toprak nasıl hazmedecek bilemiyorum... Petek Dinçöz: 33 yaşında etrafına neşe saçan Defne'nin ölüm haberine inanamıyorum. Çok üzüldüm... Yunus Günce: Defne Joy depremi. Ölmüş . Çok....ne diyim...sarsıldım. Boş bakıyorum şu an.Bom boş! Derya Baykal: Ayyy Defne yaktın bizi Defne. Çok üzüldüm çokkkk. Şaka olsun lütfen... Ferhat Göçer: Defne joy ölmüş , hayat dolu gencecik bir annenin ölümü çok üzdü beni yakınlarına bas saglıgı diliyorum Demet Akalın: Hayata bu kadar bağlı insanların ölümü bende hoş olmayan bir ruh hali yapıyor...Defne�nin mekanı cennet olsun demeye ellerim titriyor..Üzgünüm... Tan Sağtürk, Defne Joy'un ölümünün ardından ne dedi? �Yok Böyle Dans�ta juri üyeliği yapan Tan Sağtürk, Defne Joy'un ölümünün ardından konuştu. "Sabah arabada giderken radyoda duydum. İnanamadım. Hemen sağa çektim. Herkes gibi şok yaşıyorum şu an. Çok enerjik bir arkadaşımızdı. Ölümü ona yakıştıramadık. Astımı olduğunu ben fark etmedim. Genel bir sorun teşkil etmiyordu. Sahnede üzerinde herhangi bir sorunu yoktu. Doktorunu da dinledim. �Ağır bir astımı yoktu' dedi. Ben de gözlemleyemedim. Akşamki parti yarışmayla ilgili bir parti değildi. O yüzden ben yoktum. Belki yarışmayı bitirmiş olmasından dolayı arkadaşlarıyla eğlenmiş olabilir. Defne bizim neşemizdi. Sahne de nasıl görünüyorsa dışarıda da aynı. İçi çok iyiydi. İnsanın hayatında ölmek değil yaşamak mesele�. �Burnundan kan geldi� Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın öldüğü dairenin sahibi Kerem Halit Altan, polis merkezinde bilgisine başvurulmasının ardından serbest bırakıldı. Kerem Halit Altan ifadesinde Defne Joy Foster'ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim'de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan'daki daireye geldiği belirtildi. Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan'ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster'ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi. "Ellerim kırılsaydı da göndermeseydim" Defne Joy Foster'ın ölümünden saatler önce Foster'le eğlence kulübüne giden ünlü oyuncu Tolga Karel gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. "İnanamıyorum... Böyle bir şey olamaz. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu kadar güzel ve iyi bir insan ölmüş olamaz. Dün gece beraber eğlenmeye gittik, son derece keyifli ve iyiydi. Gece boyunca hiçbir anormal durum yoktu. Bir süre sonra o ayrıldı... Ayrılırken eve gidip dinlenmesini söyledim ve ayrıldık. Sabah haberi duyduğumda inanamadım. Ellerim kırılsaydı da onu dün gece eve yalnız göndermeseydim."
|
|
|
#2 |
|
Forum DeLisi
|
Ölüm haberinin duyulmasının ardından hayranları ve yakınları Twitter'da yorum yağmuruna tuttu.
Defne Joy Foster, ölmeden önce Twitter'ından şunları yazdı: Hayir bisey diil trafikte ölecez ya kalpten ya sitiiresten :@ Tek bildigim maç kalbimle beynimin oynadiği...goller diil galiba pozizyonlar onemli Uyumayan sehrin uyuyan akillarina ask ufleyesim var.. Belki kalbe ulasir diye yine ümidim hep ümidim.... Calisiyorum calisiyorum ve fakat yinede dans edemiyorum.nasii olcak bilmiyorum ![]() Kısın geldigini zanederken açan güneşten daha güzel pek çok şey var Amaa bugünün birincisi güneşti Tatilde hicbiseyi takip etmiyor ya insan çok keyifli oluyo.İstanbul lisanını yakalayamamakda öyle. Ramız dayı ezel kıvanç noluyo yahu Fethiye'de tekne sefası yapanlar aksamda sallaniyolar. Dünya donüyor ben donüyorum ![]() Köprüde hep trafiik hep trafiiiik.bu ne canım.bence artık herkes kendi yakasında kalsın.çözelim bu ısı. Doğduğu gün ölen insanlar muhtemel sıkıntıdan ölüyolar ![]() Bugün benim dogumgunum.hem yasliyim hem şaşkınım.gençlimi heyecanlarımı hayallerimi hediye paketiyle bana geri verirlerse çok kıyak olur Yarın dogumgunum sonbaharda dogunca hayat ayrı bir melankoliBu havaların katil ruhunu ozlemisim.ya kendime kiyicam ya kiyamadigima... hadi gel kurtar beni.
|
|
|
#3 |
|
Forum DeLisi
|
Defne Joy Foster Ölüm Haberi (2 subat 2011)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|