![]() |
|
|
#1 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: galatasaray
Ettiği teşekkür: 70
Kaç kere teşekkür edildi: 59
|
KARADENİZE BENZİYORUMHey gidi Karadeniz Seni kendime benzetiyorum biliyormusun Hani yağmurların varya Üzerinde hiç eksik olmayan İşte o yağmurları gözyaşlarıma benzetiyorum Dinmek bilmeyen yaşlarımda hergün boğuluyorum Hani yağmur yağdıktan sonra üzerinde hiç yıldız olmazya İşte o gözükmeyen yıldızlarıda olmayan umutlarıma benzetiyorum Bekliyorum senin gibi Herşeyi zamana bırakmış Umutlarımın yaniden doğmasını, Gözyaşlarımın dinmesini bekliyorum Anlasana senin gibi düşünüyorum Karadeniz Senin gibi zamanın herşeye ilaç olacağını düşünüyorum İşte bu yüzden seni kendime benzetiyorum İşte bu yüzden... ALINTI |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: galatasaray
Ettiği teşekkür: 70
Kaç kere teşekkür edildi: 59
|
TRABZON ŞEHRİNE
Eşsiz diyarın benzersiz şehrisin Trabzon. Denizin kıyısındasın, Ayrı bir güzelliktesin Trabzonum. Yaylalarıyla kaplandığı, Yüreklerde şahlandığı, Gönüllere taht kurduğu Güzelliktesin Trabzon. Eşsizsin, benzersizsin, Geçmişiyle mazidesin Ey güzel memleket diyarı, Ey güzel şehir Trabzon, Trabzonum. Sümele manastırın barınağı, Tarihin, güzelliklerin, yaylaların durağı Özlemim, diyarım, Ey güzel Karadenizin incisi, Eşsiz, benzersiz gönüllerin şehri Trabzon, Trabzonum. ALINTI |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|