![]() |
|
|
#1 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: Beşiktaş
Ettiği teşekkür: 256
Kaç kere teşekkür edildi: 39
|
'Yeter artık gelmeyin üstüme...
Yormayın kalbimi daha fazla!'dedimanlamadılar benianlık bi sinir hali iki güne kalmaz geçer dediler...Kaldıhemde hiç gitmemek üzere...!Tükettiler yüreciğimi tüm ikazlarıma rağmen...! Aslında onlar değildi ihtiyacım olanKızdıklarımdıinceden inceye nazlandıklarımdıincitenlerdi onlar beni...!'Durundaha fazla acıtmayınhal kalmadı yürektegelmeyin üstüme!' dedimanlamak istemediler beni...İşlerine geldi her zulme boyun eğen ben...!Kimseyeartık ona bile ihtiyacım yok çünkü en fazla kendime hasret kaldım ben...! Yine kendime kaldım sonunda.. Hiç kimseyi değilkendimi sınıyorum bu ele avuca sığmayan yalnızlığımda...Şikayet etmiyorum!İsyan etmiyorum..Ah etmiyorum bu hale gelmemde katkısı olan hiç bi 'İnsancığa'...! Suçlamıyorumda kimseyi...İzin veren bendim bunlara; Hakkım yok ki...! Yüreğimi susturdum dün gece koyuldum yola...Daha çok yeniyiz ama kararlıyız bu hayat yolunda...Sevmekse;bidaha seveceğim...Ölmekse bu sefer kendim için öleceğim... !Susturdum;Hayatımın sazanlarınıhırsızlarınıoyuncularını...! Şimdi bi ben yeterim banasusmayacağım asla kendime bidaha...! BakSayDıN göRebiLirDin her$ey gözLerimdeyDi GözLerimDe biR daMLa ya$ waRdı AqLayAmaDım O ßiR damLadA sEn wARdın AnLayaMadın!!
|
|
|
|
#2 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 60
Kaç kere teşekkür edildi: 312
|
![]() yüzü çizilmiş lekeli bir sokaktır şimdi içim karanlığı yırtan naralarıyla birazdan kendini paralayan sözler geçecek üzerimden üfleyerek kapatacak lambalarını dilim demli bir yaş akacak kalemimin ucundan ve özlem ıslaklığı mendiller düşecek gözlerimden saçlarını kirpiklerimle taradığım sevgiliye dair kelimeler ve dizlerini karnına çekmiş hüzünlü cümleler ardımdan ağlamasın! ellerimi başımda kavuşturmuş satır arası bir ötenaziye duruyorum giyotine bırakıyorum can hıçkırığı parmaklarımı sipere yatmış kurşun asker telaşından kendimi vuruyorum beni kimse anlamasın! eyy! yazılmayan öyküm ve incilerini nakaratında taşıyan türküm sesi gür vicdanı hür adımlarını nergislerin ayak bileğinden koparan şiirlerim ruhumla bedenim arasında tek aynasınız kervan yükü dert yüklediğim sayfalarım hoşçakalın! şimdi çıplak bir gecede kirli bir ay suretine astığım kendim kadar yalnızsınız! tren katarlarıyla el sallayıp giderken harfler erdemin muhtırasında can çekişiyor satırlarım gün tenini gece rengini başım gövdesinden diz(e)lerini kaybediyor duyulmayan bir göçük altında ‘imdat’ sesi avazım önce solduğumu sonra öldüğümü anlatıyor ah’larım ve geride kırık bir cam endişesi kadar ıssızlığım yankılanıyor belki ; dilencisi olurum sonra mahçup bir bağışlanmanın hatta bir ağaç dikerim ömrüm yeterse dal büyür kalem olur ve belki sayfayla öpüşür yeniden severse -şimdi her şey biraz yarın- -ve her şey biraz yarım- hoşça kal çocuk hüznüm doğmayan yüzüm hoşça kal sevgilim hoşça kal şiir!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| ayrilik , gelme ustume , hoscakal , siir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|