![]() |
|
|||||||
| Günün Sözü Üye Arkadaşlarımız Aklından Gecen Bi sözü Günün Sözü Olarak Yazabilirler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: garanti ts
Ettiği teşekkür: 17
Kaç kere teşekkür edildi: 10
|
Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım ,
Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy.. ben hep oradayım!! |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Sahiller dalgayı nasıl beklerse,
Gökyüzü mehtabı nasıl özlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken,
Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan bir şehir gibidir. Bu şehrin dört kapısı vardır: Göz, kulak, dil,
el. İyi kötü her şey bu kapılardan geçer. Bazı şeyler gözden girer elden çıkar. Kimi kulaktan girer dilden çıkar. Zira gözün gördüğünü el işler, kulak işitir, dil söyler. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Gelibolu Yarımadası ,İngiliz ve Fransız zırhliları
Tarafından hallaç pamuğu gibi atılmaktadır.. Taş,toprak,ağaç yığınlarıyla birlikte,Mehmetçiklerin Cansız bedenleri de paramparça yerden göye ,gökten yere Yağmaktadır.. İşte bu kan ve can pazarında ,acımasız düşmanın bir zırhlısı Olan Bouvet sür’atle suya gömülmektedir. Bu arada bir çok Fransız denizci de,kendilerini denize atmakta Ve can havliyle suyun üstüne kalmaya çalışmaktadır. İşte onlarda biri,bir düşman subay anlatıyor.. “Top başında bekliyordum. Her an bir merminin başıma düşmesi mümkündü.Derken Birdenbire müthiş bir patlama oldu.. Yere kapaklandım.sonra dehşetli bir sarsıntıya havaya Fırlandım ve kendimi boğazın buz gibi sularında buldum.. Mayına çarpmıştık.gemimiz batıyordu.. Artık hiçbir şeyi yapılamazdı.. Yüzerek kurtulmaktan başka çare yoktu.sahil yakındı.. Fakat sağ bacağımdan yaralanmış olduğumu ve müthiş Bir ıstırap verdiğini hissetmeye başlamıştım.. Buna rağmen sahile doğru yüzmeye çalıştım.. Karaya ayak atmak üzere iken,pantolonum kan içindeydi. Halsız ve bitkindim. Tam o esnada ,tüfeğine süngüsünü takmış bir Türk askerinin Bana doğru koşarak geldiğini gördüm.. Güçlükle yüzerek sahile çıkabildim..Kurtulmuştum,ama bana Doğru gelen askerin süngüsünden nasıl kurtulacaktım..? Bu sürgünden kurtulamayacağımı ve biraz sonra göğsüme Saplanan süngünün sırtımdan çıkacağını kabul ettim.. Gözümü yumdum ve akıbetimi beklemeye başladım.. Türk asker yanıma yaklaştı.. Yere diz çöktü.. Cebinden çıkardığı sargı beziyle yaramı sardı.. Sonra da ,sırtından kaputunu çıkardı,titreyen ıslak vücudumu Sardı.. Üzerimize yağan mermi yağmuruna hiç aldırış etmeden Koluma girdi.. Yavaş yavaş geriye doğru yürüdük.. Türk siperlerine gelmiştik.beni orada da çok iyi karşıladılar. Türkler,siperlerinde bana sıcak bir çay ikram ettiler.. Kısa bir zaman içinde kendime geldim..”” Unutma;Senin bole bir gecmişin var.Kendine ceki düzen ver ki bu VATAN için kanını akıdan dedelerinin ruhu şat hakkı helal olsun.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu LaZ_ALi tarafından (05.10.11 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|