![]() |
|
|
#1 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 60
Kaç kere teşekkür edildi: 312
|
Bugün hiç bakmadığın kadar derin bakıyorsun gözlerime..
Ne o rahatsızmı etti bu cümlem seni hadi yalan desene.. Korkma artık duymayacaksın sesimi.. Neden susuyorsun ? Söylesene hadi o kirli yalanlarından. Sevdim seni desene.Ama inanmamı bekleme.. Ne o yoksa şaşırttımı bu sözlerim seni.. Seni unutamayacağımımı zannettin.. Dön..Diyecegim için mi ümitlendin.. Off bee !! oğLum beni tanımamışsın.. Adam gibi sevdim adam gibi giderim anlayamamışsın.. Rahat battı kalbine sevilmeye alışmamışsın.. Sevdinmi diye hiç sormuyorum onu hiç tatmamışsın.. Hadi susma söyle birkaç kirli yalan.. Ağlama karşımda..Tokum artık timsah gözyaşlarına.. Git başka kalplerde yer et.. Onları inandır sahteliğine.. HaLa sen burdamısın ?? Ne bekliyorsun ?.. Ne verdinki bana ne alacaksın.. Bak alacagında yokmuş.. Hadi git yoLuna durduğun hata !!! ßiLmiyorSun ßoĞazımda DüĞümSün! YuтKunSam GidecekSin YuтKunmaSam öLürüm..!
|
|
|
|
#2 |
|
Co-Admin
|
Bu sana son veda
Bu aşka son elveda Bu senden son yara Takvimlerden dökülüyor yapraklar bir bir şimdi ağaran saçlarıma ve sen damlıyorsun damla damla sevda kokan ruhuma Canıma can katan mevsimlerden baharı yaşatan gönlümdee doyumsuz bir sevda masalı yaşatan ' dın ..Ve sonra... Hüzünlü bir şarkı gibi ayrılıklar dökülüyordu dilinden Sana ait verdigim kalbi bıraktın ellerinden Bana ait verdigin kalbi söktün yüreğinden Şimdi mevsimler benimle bir yaşlanacak mı ? Şimdi yoklugun ruhumu kuşanacak mı ? Şimdi bir aşk daha infaz olacak mı ? Diyemedim oysa git - me Beni karanlıklara it - me Yıllara boyun büktür - me Beni kaderime küstür - me Oysa... ... Gittin sessizce gittin ... Verdigin En MükemmeL Aşk Izdırabım Boşyere Etme Şikayet Tutar Ahım Bir Kere İnsan Yerine Koy Aşkımı ... ! Sevdim AnLatamadım ! ...
|
|
|
|
#3 |
|
Forum DeLisi
Takımı: Trabzonspor
Ettiği teşekkür: 1
Kaç kere teşekkür edildi: 13
|
Güzel Paylaşımların İçin Tşk Lila
|
|
|
#4 |
|
Co-Admin
|
ßende тeşekküя £derim ' ReeLazzz61 '
Her yaşın bir güzelliği var En güzel çağımdayım Ya gelir geçersin hayatımdan, `Ya da gelir kalır´´ Her günün bir güzelliği var En güzel anımdayım Ya gelir geçersin hayatımdan, `Ya da gelir kalır´´. .
|
|
|
|
#5 |
|
Co-Admin
|
...Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez...!!!
ben bu sözleri biricik askima yaziyom ben o yolarda yanarken sen nerdeydin ben hasretdile yanarken sen nerdeydin beni vurdun ehhhh zalim seni sevdim.... ya sen ne yaptın...!!! Aklımı başımdan , ömrümü canımdan, kalbimi alıpda gittin... gittin... ![]() Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun.. Herkes neşe icindeyken senin boynun bukulsun, gecsin butun omrun aglamakla gecsin, gozlerinden yaslar hic eksik olmasin, kulaklarin dikansin guzel soz duyamasin, kor olsun o gozlerin hayati goremesin, azraili bekleyesin canini almasi icin, en sevdigin elbisen tabutuna sarilsin, dilerim allahtan cehennemde yanasin, kiyamete kadar insallah surunursun, dilerim senide zalimin biri sevsin, hala unutmadim bana verdigin sozleri, ellerimi tututp o ask yeminlerini, bumuydu senin bana olan yuce sevgin, sevgim nefrete dondu Allah belani versin, sildim seni artik yoksun benim icin, en buyuk yalanlar sendeymis meger, beddualar ancak senin gibilerine değer...!!! SEVDİM SENİ SEVMEZ OLAYDIM HoşcakaL...
|
|
|
|
#6 |
|
Co-Admin
|
sözlerim kesildi aniden...
konuşamaz yazamaz oldum… oysa vardı söyleyeceklerim sana dair… ama bulamadım... hangi kelime anlatır beni sana? bulmak isterdim,bulup söylemek.. belki…anlardın beni... sanki her söz eksik biraz seni anlatmaya... şaşırdım nasıl olur da konuşamaz insan bu kadar anlatacak şeyi varken… uzun zaman oldu karalayamadım iki satır... oysa anlatmak isterdim seni kıta kıta... olsun isterdim olmadı… oldurmak isterdim belki… o zaman anlardın beni... sen gittin aşk bana kaldı... aşk yakışanda kalırmış... ardından siyah geceler kol gezdi yüreğimde! ben sol yanımı öldürdüm de siyah`a büründüm... kimse girmesin diye yüreğime aşka küstüm. yazamıyordum demiştim ya işte yazdım… acaba hiç yazmasamıydım? ben seni aşk sanmıştım yanılmışım... öyle olsan yanımda kalırdın. şimdi (!) seni sevdiğimi unut...(!) vazgec(emedim)tim seni sevmekten, dönsen de tanımaz yüreğim yüreğini...(!) en iyisi unutmalı bu yalan olmuş ikiliyi...(!) ZǺLiмiή ZuLмu VǺґگǺ گẽvẽήiή Ǻllah'I VǺґ
|
|
|
|
#7 |
|
Co-Admin
|
Eskiden kücük bir tebessüm beni mutlu etmeye yeterdi..
Hersey öyle cok degismis ki Ne ben bir tebessüm görüyorum nede artik tebessümler beni mutlu ediyor.. Artik gülümsemeler canimi yakiyor bakislar kalbimi sizlatiyor.. Nasil geldim bu hale bilmiyorum... Yaptigim yolculuklarmi yanlisdi yoksa Yoksa gönlümün kapisindan iceri aldigim insanlar mi yanlisti.. " Sen varken gücüm olurdu zaman akmadan dururdu hatirlasana... " Bana huzur veren seyler artik canimi aliyor.. Beni mutlu eden seyler artik canimi yakiyor.. Benim güclü olmami saglayan seyler artik beni yerden yere vuruyor.. Hic bir tesellinin faydasi yok artik.. Kim ne yaparsa yapsin gecmisimden gelenlere yüregimin kapilarini aralayamiyorum... Bir anda yok ediyorum icimdeki herseyi.. Öldürüyorum o eski beni ve ona ait herseyi... " Simdi eskiye dönermi dönsede buna degermi cevaplasana... " Gidebilirsiniz hayatimdan.. Belkide coktan gitmissiniz... Yinede ; Uzak durun benden kimseyi istemiyorum canimi yakamiyacak hicbir canli... Yaralarimi zorda olsa saracagim kanini donduracagim yeter bu kadar kan kaybı.. " Artik Ben Vazgectim Yalnizligi Sectim Hersey Bitti Anlasana Dokunma Bana..Dokunma Bana !!!! " Varsa adam gibi yürekten deger verecek buyursun girsin yüregime.. Varsa diliyle degil herseyiyle yanimda olacakBenimde icten gülebilecegimi gösterecek biri... Özgür birakiyorum yüregimi düsüncelerimi ve benligimi.. ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| ayrilik , ayrilmak , git , siir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|