![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Karadeniz Paylaşım Mekanı
Takımı: Beşiktaş
Ettiği teşekkür: 256
Kaç kere teşekkür edildi: 39
|
Kara çalınmı$ günlerin ertesinde ellerinde güne$lerle gelen yar!
Huzuru içirdiğin yüreğim $imdi hüznü içiyor ellerinden bilesin! Yüreğine kanatlanan yüreğin kanadı kırıldı kanıyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Göğe uçurduğum umutlarım vuruldu bir bir Hüzün ki yokluğuna katık ettiğim Yine dolandı eteğime pe$imi bırakmıyor Adının her harfini gözya$ıma çizdim ve titrek bir yürekle yokluğuna ektim Sen avazın çıktığı kadar susarken ben taze çığlıklar ye$erttim sana! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nefes nefes acıyı yonttum adınla Yokluğuna buladım ellerimi Yüzüme bölük pörçük diktiğim yamalı gülüşlerdeyim $imdi Ah yar! Ah! yoluna can diye diye benden geçtiğim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ah suskuların $ahı Bir çözebilsem boynuma doladığın sessizliğin düğümünü Bir yudum harf dü$se hisseme alfabenden Yalın ayak çıktığım yoku$larında dü$meden bir yürüyebilsem Öyle bir acı ki bu! nasıl anlatılır bilmem Kırsan kırılmaz büksen bükülmez Ate$ler yakmaz sular söndürmez! Söylesene yar! Hasretini adımlasam kaç adımda biter [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özlemin kaç nefestir saysam? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bilemessin ki Akla sığdıramazsın bu denklemi Nasıl anlatayım ki daha hal-i pür-melâlimi Sen yine sükutu giyin yar! Dilersen hiç konu$ma Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda Çarpsada bir tokat gibi yüzüme her harfi yoluna heceledim Ve bilesin üstüne a$kı giydirdiğim Söz verdim ben bu yüreğe Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
#2 |
|
Forum DeLisi
Takımı: Trabzonspor
Ettiği teşekkür: 1
Kaç kere teşekkür edildi: 13
|
Güzel Paylaşımlarınız İçin Tşkler Aquila..
Tek Ricam Her Konu Açtığımızda Konuyla İlgili Anahtar Kelimeleri Yazmamız Böylelikle Google Konunuzu Görür Ve Kendi Sayfalarında Yükseltir.. Anahtar Kelimeler Konunun Hmen Alt Kısmındadır Etiketleri Düzenle Yaparak Anahtar Kelimeleri Yazabilirsiniz. Tekrar Tşk...
|
|
|
#3 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 60
Kaç kere teşekkür edildi: 312
|
![]()
|
|