![]() |
|
|
#1 |
|
Co-Admin
Ettiği teşekkür: 60
Kaç kere teşekkür edildi: 312
|
en zoR
![]() en imkanSız yanım[s]dın..sen ßenimdin yüRek sızım ![]() [a]Lın yazım ![]() tatLı teLaŞım..ßen senindim.. kokusuna doyamadığım ßi ßahaRı sana adadım.. sana geLdim ![]() senin oLdum..yüReğinin üStüne yüreğimi koydum.. SenLi sevdaLara doĞdummm.... nasıLda güzeLdi ![]() nasıLda çaßucak geçerdi zamanyanında.. senLi saniyeLeri ßi ömRe dönüŞtürmek iÇin saßahLara kadar ettiğim duaLarda ßiLe ne tatLı ßi haz vaRdı.. - - sen ßenim[d]in.. karanLık değiLdi gökyüzüm ßu kadar ![]() ![]() yüReğimde yangınLar yoktu ![]() ![]() gözLerim kan ağLamıyodu.. güneŞim doĞuyodu... gözLerimin iÇi güLüyodu ah haLden anLamazımm.. - sen ßenim[d]in ßitaneM.. sen ßendeydin.. gitmeseydin ![]() ![]() ßitirmeseydin ßeni ![]() sevgimi ![]() umutLarımı ![]() ![]() ßizLi hayaLLerimi... yaŞasaydık dünü yaRını değiL ßugünü.. senLi ßugünLer hiç ßitmeseydi ![]() ßitirmeseydin..gitmeseydin ßaşka eLe ![]() ![]() değmeseydin ßaşka tene... ßizi ßitirmeseydin - -sonsuz oLacaktık hayırsızım.. ama gittin ![]() ßitti iŞte..ne gurur ne sevda ßıraktın ßende.. küStüm sevmeLere.. sende ßenim gißi sevme.. ÇocukLar Gibi AğLamışım... ßüyümüŞüm... GüLmüşüm... Sonra ''öLüm'' GeLmiş... HoŞgeLmiŞ... SuSmuŞum...!!!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| hoscakal |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|