![]() |
|
|||||||
| Karadeniz Haberleri Karadeniz Bölgemizden Haberler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Forum DeLisi
Takımı: Trabzonspor
Ettiği teşekkür: 1
Kaç kere teşekkür edildi: 13
|
İbrahim Tatlıses Vuruldu.
İbrahim Tatlıses vuruldu ve hemen ameliyata alındı. Pazar gecesi program çıkışında İbrahim Tatlıses vuruldu. İbrahim Tatlıses vuruldu haberini ilk Haber Aktüel verdi. brahim Tatlıses vuruldu, Türkiye ayaklandı. İbrahim Tatlıses öldü haberleri yapanlar Tatlıses'in ailesini ayaklandırdı. Pazar gecesi İbrahim Tatlıses vuruldu. Hastaneye kaldırılan İbrahim Tatlıses öldü haberleri ile daha ölmeden öldürüldü. Twitterdan yayılan "İbrahim Tatlıses öldü" haberleri başta ünlü sanatçının ailesini üzüyor. İbrahim Tatlıses vuruldu haberini en önce geçen sitelerden birisi olan Haber Aktüel, gerçekleşen hain saldırırının ardından İbrahim Tatlıses öldü yazan sitelerin aksine, gerçekleri en hızlı şekilde yayınladı. Tatlıses'in doktorları: Hayati risk azalarak devam ediyor Silahlı saldırıya uğrayan sanatçı İbrahim Tatlıses'in doktorları, Tatlıses'in hayati riskinin azalarak devam ettiğini açıkladı. Tatlıses'in tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu ve Beyin Cerrahı Prof. Dr. İlhan Elmacı, kameraların karşısına geçerek Tatlıses'in son durumuyla ilgili açıklama yaptı. Prof. Dr. Elmacı, Tatlıses'in hayati riskinin azalarak devam ettiğini, uyutmak için verilen ilaçları 2 doz azalttıklarını söyledi Bülent Arınç'tan Tatlıses'e ziyaret Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İbrahim Tatlıses'in yoğun bakında tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi'ni ziyaret etti. Tatlıses'in yakınlarına geçmiş olsun demek ve tedavi süreci hakkında bilgi almak üzere 14:50'de hastane binasına gelen Arınç, binada yarım saat kaldı. Arınç bina çıkışında ise gazetecilere açıklama yaptı. Emniyet teşkilatına güvendiklerini ifade eden Arınç, "Başta Hüseyin Çapkın müdürümüz olmak üzere emniyet teşkilatımıza büyük güvenimiz var. Göreceksiniz birkaç gün sonra, bu alçaklığı yapanların hepsi yakalanacaktır. Hepiniz müsterih olun. Önce iyileşsin inşallah, sonra da bunu yapanlara hesabı sorulacak." açıklamasını yaptı. Atalay: İbrahim Tatlıses'in korumaları 'daha iyi' olabilirdi! İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırıyla ilgili konuştu. Atalay, İbrahim Tatlıses'in başından kurşunlanarak ağır yara aldığı olayın andınlatılabileceğini söyledi. Atalay, Tatlıses'in korumaların daha iyi olabileceğini vurduladı.
|
|
|
#2 |
|
Forum DeLisi
Takımı: Trabzonspor
Ettiği teşekkür: 1
Kaç kere teşekkür edildi: 13
|
Başbakan Recep Tayip Erdoğan, tedavisi devam eden ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti. Türkücünün ilk fotoğrafı basına verildi.
Başbakan Erdoğan, uğradığı silahlı saldırı sonucu Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti. Başbakan Erdoğan: 'Kendisini ziyaret etmekten büyük memnuniyet duydum, iyi olduğunu gördüm ve sevindim" derken ünlü türkücünün milletvekili adaylığıyla ilgili soruya da gülerek, "ben adaylığını aldım" şeklinde cevap verdi. Anadolu Ajansı'nın servis ettiği fotoğraflarda İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| ibrahim tatlises haberleri , ibrahim tatlises son durumu nasil , ibrahim tatlises son goruntuleri , ibrahim tatlises vuruldu , ibrahim tatlises vuruldumu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|